Boksignering i Ulricehamn

En och annan mässa
Jag åker till en och annan bokmässa men är inte ofta ute på boksigneringar. Detta trots att det är väldigt roligt och givande att möta sina läsare öga mot öga som under min senaste boksignering i Ulricehamn.

Boksignering i Ulricehamn
Nu senast signerade jag böcker åt hugade köpare i Akademibokhandeln i Ulricehamn den 15 december.

Köpt i förväg
Det gladde mig att några hade köpt sina böcker i bokhandeln i förväg, till exempel Mördande dofter,  för att vara säkra på att verkligen få ett exemplar. Det gjorde att min bok kändes speciell och det gjorde jag också.

Många skolungdomar
Överraskande var också att så många skolungdomar intresserade sig för böckerna även om jag blev tvungen att säga att det inte var böcker som passade dem, men att de kanske passade som julklapp åt någon vuxen.

Vanlig fråga
En vanlig fråga från ungdomarna var, förutom vad böckerna handlade om, hur jag gjorde för att hitta på titlar och de olika berättelserna i böckerna. Det var roligt och stimulerande och satte igång tankeverksamheten.

Christina Gustavson

Tagged with →  
Share →