Författare i skärgård

Föreläsningar på båt
Nu är jag just hemkommen från en givande litteraturkryssning med #Birka  i #Stockholms skärgård.


För alla som skriver

Kryssningen med författare i skärgårde ordnades av #Stockholmsförfattarna och programmet var späckat med nyttigheter för alla som skriver.

#Pia F Davidson
Stockholmsförfattarnas ordförande Pia F Davidson höll i eventet. Jag hade inte träffat henne tidigare, men har tidigare med förtjusning läst hennes bok Så tuktas en svinpäls.

#Maria Bielke von Sydow
Egenutgivarnas ordförande Maria Bielke von Sydow höll ett bejublat anförande om egenutgivning. Maria, som också är författare och förläggare, talade engagerat, personligt och med glimten i ögat.

Celebra medverkande
Andra celebra medverkande var bland annat #Hasse Aro (kriminalreporter, programledare och producent),

#Nisse Scherman (pensionerad bokhandlare, skattmästare i Svenska Deckarakademin och recensent av kriminalromaner på sin blogg och i Dast Magazine),

#Eva Åkerlind (Förläggare, Ordberoende Förlag),

#Anita Santesson (filmare och författare),

#Anne Liljeroth (författare, mentor, kommunikationsstrateg, bloggare och krönikör)

samt #Sölve Dahlgren (Boktuggs grundare och chefredaktör).

Närvarande, men inte medverkande
Närvarande, men inte medverkande var även jag, #Christina Gustavson, (Författare, förläggare, forskare, rättspsykiater mm) men jag var så nöjd med att få en möjlighet att lyssna till allt från goda råd, tips och roliga historier, och få tid och tillfälle att prata med andra författare och slippa stressa med egna föreläsningar (och utan hatt den här gången).
Christina Gustavson

Tagged with →  
Share →