Christina Gustavson 244Christina Gustavson:
En fingervisning om mord

Christina Gustavson: En fingervisning om mord
Äntligen kom min bok från tryckeriet! Efter år av arbete var den klar och det kändes mäktigt att hålla den i handen.

Försöka förstå
Som rättspsykiater har jag arbetat med personer som begått mycket svåra #våldsbrott. För att kunna påverka en annan människa så att han eller hon inte begår fler brott måste man försöka se människan bakom brotten, gå i hjärnan och försöka förstå vad som gått fel så att man kan rätta till det.

Mekanismer bakom allvarligt våld
Mitt arbete har dels gett mig kunskap om mekanismerna bakom allvarligt våld men också om brottsoffren och det de utsatts för. När jag skriver kriminalromaner kan jag kombinera min kärlek till det skrivna ordet och min längtan efter att skriva med den faktakunskap jag har.

Brotten finns nära oss
Jag tycker att det är skrämmande att brotten ofta finns alldeles nära oss. Närmare än man skulle kunna tro. Vi har sett flera aktuella fall i TV. Vi har alla mött potentiellt mycket farliga personer – utan att veta om det.

Bok och e-bok
En #fingervisning om mord
är den första boken i en serie om kriminalkommissarie Joel Linder och den finns både som bok och e-bok och säljs överallt där man normalt köper eller lånar böcker, Adlibris t.ex.

Fantastiska recensioner!
Jag har redan fått några helt fantastiska recensioner!
Christina Gustavson

Tagged with →  
Share →