Christina Gustavson 253Ett PRO-föredrag

Jag blev nyligen inbjuden till #PRO på en ort i närheten. Först trodde jag att de ville att jag skulle prata om mina böcker – men sedan visade det sig att de hellre ville att jag skulle visa bilder och prata om mitt engagemang i Västafrika och det #biståndsarbete jag deltar i där.

Sagt och gjort, jag utrustade mig med en lång rad bilder (av varierande kvalitet får erkännas) från #Gambia, #Ghana, #Togo och #Benin.Christina Gustavson 254

Det största problemet var min relativt nya projektor som envisades med att visa bilderna huller om buller istället för den logiska ordning jag sorterat och numrerat dem i. Tack och lov hade åhörarna tålamod med detta.

Trots problemet med turordningen upplevde jag att föredraget blev en succé och alla lyckönskningar gjorde mig varm om hjärtat.

Christina Gustavson 255Mot slutet frågade jag om någon visste  vad den här baljväxten med rosa blommor heter. Det gissades vilt, men ingen prickade helt rätt – så den tävlingen kan få återkomma någon mer gång.

Och bäst av allt – mot slutet frågade de om mina böcker, så jag fick chansen att i korthet berätta dem och min nya deckare En #fingervisning om mord också!
Christina GustavsonChristina Gustavson 256

Tagged with →  
Share →