Gäst i P4 Sjuhärad

Så spännande!
Det skall bli så spännande att få vara gäst i radio P4 Sjuhärad och bli intervjuad fredag den 27 april kl. 11-12. Intervjun går av stapeln i Borås.

Väldigt roligt
Det skall bli så kul att få prata om mina böcker, om hur roligt det är att skriva och hur mycket det ger mig. Om hur jag ibland glömmer tid och rum och tiden bara flyger iväg.

Kontakt med lyssnare och läsare
Kontakten med lyssnare och läsarna betyder så mycket, få veta vad olika personer har tyckt om olika böcker, vad som uppskattas och vad som inte gör det – och varför.
Böckerna finns att köpa via internet, t.ex Adlibris, Storytel med flera.

Min senaste
Dessutom vill jag gärna få slå ett slag för min senaste deckare Mördande lögner. Den finns redan som ljudbok, men kommer snart som pocket och e-bok och utspelar sig i Tranemo med omnejd.
Del två i serien kommer om några månader och den gör visserligen en liten avstickare till Grebbestad, men rör sig i övrigt huvudsakligen i Sjuhäradsbygden den också.

Budskap melan raderna
Glad att få berätta om hur jag försöker förmedla budskap som jag tycker är viktiga, men lägger det mellan raderna så att det nästan inte märks. Fast i mina fackböcker märks det naturligtvis.

Rösten spelar roll
Samtidigt lite nervöst – vem har inte upplevt scenskräck och stress inför ett framträdande, även om det är ganska anonymt att vara med i radio. Att inte behöva visa ansiktet … men å andra sidan spelar rösten en stor roll.

Hur tränar man rösten?
Jag önskar att jag tagit sånglektioner någon gång i mitt liv, vetat hur jag kan träna rösten, men det har jag aldrig gjort.

Hjääälp – en hostattack!
Vad händer om jag får en hostattack mitt i, tänk om jag inte vet vad jag skall svara eller kommer av mig …

Lite pirrigt
Just nu är det mest roligt och lite pirrigt – men jag undrar hur det kommer att kännas efteråt. Kommer jag ens att kunna stå på benen?

Christina Gustavson

Tagged with →  
Share →