Givande samtal:
Slipa synopsis och
diskutera manus

Jag är nu i den här roliga fasen när jag pusslar ihop nästa manus. Häromdagen intervju med marinbiolog, idag rättspsykiater. Det är tur att människor så generöst delar med sig av sin kunskap. Tack bästa Christina Gustavson för en rolig och givande dag.

Författare Jeanette Bergenstav är i Tranemo.

I fredags skickade jag redigeringen av Nattrov till redaktören. Idag har jag varit i Tranemo för att slipa synopsis till tredje delen av Jennifer Sundin, med hjälp av den här fantastiska kvinnan. @christinagustavson.forfattare Deckarförfattare, rättpsykiater, läkare och god vän med massor av humor! Skönt att få experthjälp ich synpunkter på bl a gärningspersoners agerande, drivkrafter och gränslöshet.Nu är jag så taggad på att börja skriva!

#skrivarvän #rättspsykiater #synopsis #jennifersundindeckare

Jeanette Bergenstav

Share →