Christina Gustavson 89Jag har en passion

Jag har en passion. Jag kan inte kalla det något annat. Jag tillverkar hudvårdsprodukter. Nej, jag säljer inte. När jag möter eller får höra talas om ett hudproblem ligger min lycka i att försöka uppfinna en formel och göra en kräm som hjälper i just det fallet.

Dofter och konsistenserChristina Gustavson 165
Jag har hållit på i över 50 år och anser mig kunna slå etablerade skönhets- och kosmetikaföretag, ibland med flera hästlängder.
När jag arbetar med krämer får jag dels en intellektuell stimulans genom grundproblemet som skall lösas, men kan också drömma mig bort i olika dofter och konsistenser, för att hitta en sammansättning som känns rätt för varje ny uppgift.

En utmaning!
Jag ser det som en extra utmaning att använda naturliga ingredienser, eftersom det är mycket svårare men också innebär att jag med rent samvete kan använda mina produkter. Jag ger bort mina krämer som personliga och mycket speciella och exklusiva presenter.

Christina Gustavson 101Tid och ork
Om jag skulle försöka sälja skulle jag behöva söka tillstånd, registrera produkter och därmed drunkna i administration, ekonomi, marknadsföring och annat tråkigt – och då skulle jag inte ha någon tid eller ork kvar för att utöva min passion.

Det är passionen som gäller!
Så jag har gjort mitt val. Det är själva passionen som gäller och den gör mig gott både till kropp och själ!

Örtlära och enkla ingredienserChristina Gustavson 154
I passionen ryms även örtlära och ett intresse för vad man kan göra med enkla ingredienser som många redan har hemma eller som går att finna i vanliga livsmedelsbutiker.
Det gör mig glad att kunna presentera sådana enkla men sköna och välgörande hälsotips!
Christina Gustavson

Tagged with →  
Share →