Christina Gustavson 270Oväntat ringde en journalist
Helt oväntat ringde en #journalist … det ledde till artikeln: Rättspsykiater ger ut kriminalroman. Tyvärr ingen bild på boken, men man kan ju inte få allt här i världen 🙂

Rättspsykiater ger ut kriminalroman
”Läkaren Christina Gustavson har precis gett ut en kriminalroman och har fler på väg. Förra månaden hade Christina #Gustavson release för boken ”En #fingervisning om Christina Gustavson 244mord”… – Jag har skrivit hela livet och har tidigare gett ut böcker om #självhjälp vid ångest och depression, men det här är min första #kriminalroman, säger hon.

Romanen handlar om #kriminalkommissarien Joel Linder som får ett antal komplicerade fall att lösa. Christina Gustavson berättar att hon redan skrivit en uppföljare och håller på med en tredje i samma serie. Hon menar att #romanformen erbjuder en utmärkt möjlighet att diskutera frågor och föra fram åsikter.

– Omgivningen är många gånger mer misstänksamma mot personer som beter sig udda eller #avvikande, men personer som är annorlunda behöver inte vara ”brottsliga i högre utsträckning än andra. Det vill jag lyfta fram i mina böcker, säger hon…

Hur märks din yrkesbakgrund i dina böcker?

– Som #rättspsykiater står jag mitt i smeten och människors problem blir väldigt tydliga. I mitt arbete har jag träffat både #förövare, #offer och #anhöriga och den erfarenheten har jag tagit med mig i mitt skrivande.”
Publicerad i #DagensMedicin: Samuel Lagercrantz samuel.lagercrantz@dagensmedicin.se

Läs hela artikeln här: http://www.dagensmedicin.se/artiklar/2015/12/29/rattspsykiater-ger-ut-kriminalroman/

Christina Gustavson 252Pocket, e-bok och ljudbok
Boken är en psykologisk kriminalroman och den finns både som #pocket och ”e-bok. Den kan beställas via internet, köpas i bokhandeln eller lånas på bibliotek, men man får kanske be biblioteket om att ta hem den. I april kommer den även som #ljudbok.

#Fotbollshororna
Den fristående fortsättningen Fotbollshororna beräknas komma under våren 2016.
Christina Gustavson är medlem av Sveriges #Författarförbund.

Tagged with →  
Share →