Christina Gustavson 84Christina Gustavson:
Tills döden skiljer oss åt.

När jag arbetade i Säter hade jag en lägenhet som egentligen låg mitt emellan den lilla staden och den rättspsykiatriska kliniken.
När jag satt i mitt vardagsrum såg det ut som om jag satt i en båt mitt i sjön, trots att det till och med gick en väg mellan huset och sjön.

Det var så otroligt vackert och utsikten över den blå, ofta spegelblanka ytan, fängslade mig och hjälpte mig att koppla av med en kopp kaffe när jag kom hem från jobbet innan jag tog itu med sysslorna hemma.

När jag sedan flyttade därifrån var det sjön jag kom ihåg och långsamt växte tanken på en bok fram. Någon bok blev det inte, men nu, efter många år, har jag äntligen skrivit en kriminalnovell, där sjön också finns med på ett hörn.
Christina Gustavson

Tills döden skiljer oss åt är en liten kriminalnovell som utspelar sig i Säter, i skuggan av den rättspsykiatriska kliniken.

Den är c:a 15 sidor, lagom att läsa på väg till jobbet eller som godnattdeckare.

Finns som e-bok.
Du hittar den där du brukar köpa e-böcker.

Tagged with →  
Share →