Vilken recension för
”Nu har jag dig!”

Vilken recension! Jag tar särskilt till mig orden: ” …  snygg och genomtänkt, det finns inget som sticker ut utan allt är genomfört med ett gott öga till språket … är enkelt och okomplicerat, det är lätt att följa med i handlingen trots att takten stundvis är rask …  Texten är enhetlig och kunde lika gärna ha varit skriven av en och samma skribent. Detta gör boken sammanhängande och strukturerad.”  Tänk va?! Det lyckades! Vilken lycka!!

”Nu har jag dig!” lyfts fram i finska #Vasabladet.
Så här står det bland annat: ” En lagom trevlig, lagom ruskig pusseldeckare … Historien, som utspelar sig i Vasa med omnejd, är en klassisk pusseldeckare med enstaka drag av cozycrime eller rysmys. …

Varmt tack till #ÅsaTast som tog sig tid att läsa mitt och Lenitas manus och skriva den här recensionen! Christina Gustavson

Syntolkning och fakta:
Titel: Nu har jag dig!
Författare: Christina Gustavson & Lenita Gullberg
ISBN 978-91-89429-18-5 (pocket).
Kommer som ljud- och e-bok.
Serie: Morden i Vasa, del 1.
Genre: Deckare
Bild: Ett ungt kvinnoöga kikar fram mellan springorna i ett plank.
Finns i internethandeln.

Share →